foto

Pavol Sásik

  • nar. 2.5.1935 (83 let)
    Novohrad, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1991 Gemini (TV film)
Skús ma objať (TV film)
1990 R.S.C.
Takmer ružový príbeh (TV film)
1989 Posledné hry (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
V meste plnom dáždnikov
1988 Mikola a Mikolko
Nebojsa
Sagarmatha
1987 Pehavý Max a strašidlá
Teraz sa už nehráme... (TV film)
Začiatok sezóny
1986 Akcia Edelstein
Modrá zelená zóna (TV film)
Pasodoble pre troch
Utíkejme, už jde!
Žaby a iné ryby
1985 Fontána pre Zuzanu
Tichá radosť
Zapomeňte na Mozarta
1984 Falešný princ
Král Drozdí brada
Lampáš malého plavčíka
Lev Tolstoj
Uhol pohľadu
1983 Letný strom radosti
Muž nie je žiadúci
Rodinná anamnéza (TV film)
Tisícročná včela
Výlet do mladosti (TV film)
Zbohom, sladké driemoty
1982 Dedičstvo (TV film)
Explózia (TV film)
Guľôčky
Smrt pana Goluži
1981 Fénix
Katera (TV film)
Pomocník
Súdim ťa láskou
Vták nociar
1980 Demokrati
Karline manželstvá
Najstarší zo všetkých vrabcov (TV film)
Toto leto doma
1979 Cnostný Metod
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Dievča z jazera
Poéma o svedomí I., II.
Víťaz
1977 Biela stužka v tvojich vlasoch
Kamarátka Šuška
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Rozdelení
1975 Sebechlebskí hudci
1973 Cena života (TV film)
Očovské pastorále
Skrytý prameň
Čierne ovce (TV film)
1972 Mumu (TV film)
Človek na moste
Ďaleko je do neba
1971 Páni sa zabávajú
1970 S Rozárkou (TV film)
Ľahučký dych (TV film)
1969 Generácia (TV film)
Sladké hry minulého léta (TV film)
1968 Koniec a začiatok (TV film)
Stopy na Sitne
V hodine strachu.... (TV film)
1967 Dita na Vianoce
Dáma (TV film)
Krotká (TV film)
Mister Scrooge (TV film)
Stop
V krajine divov
Volanie démonov
1966 Tango pre medveďa
1965 Nylonový mesiac

TV seriály

1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Vrah si ty (E03)
Ukradnutý list (E02)
Vražda v ulici Morgue (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace