foto

Valentina Cervi

  • nar. 13.4.1976 (42 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Euforie
2017 Agadah
Dove non ho mai abitato
Lasciami per sempre
2016 Ho amici in paradiso
Senza lasciare traccia
2013 Mi rifaccio vivo
2012 Ve spěchu
2011 Jana Eyrová
Rodinné zájmy
2009 Sleepless
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Lena: The Bride of Ice
Zbytek noci
2007 Peopling the Palaces at Venaria Reale
2005 Romance z továrny
2004 Tempesta
Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea, The
2003 Sansa
Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story, The
Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish, The
Tulse Luper Suitcases, The: Antwerp
Čas minulý
2002 Anima gemella, L'
2001 Hotel
James Dean (TV film)
2000 Quando si chiudono gli occhi
1999 Cesta do Indie
Five Seconds to Spare
Rien sur Robert
Via degli angeli, La
1998 Figli di Annibale
1997 Artemisia
1996 Escoriandoli
Portrét dámy
1994 Oasi
1988 Mignon odjela
1986 Portami la luna (TV film)

TV seriály

2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Očistec (S01E07)
Pokušení (S01E05)
Smrtelný hřích (S01E01)
2015 Solo per amore (TV seriál)
2013 Buio (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (11)
2008 Donne assassine (TV seriál)
Tigri di carta (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2006 Vizio dell'amore, Il (TV seriál)

Dokumentární

2008 Discovering the Buffalo
2003 Mundo civilizado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace