foto

Barbara Collentine

  • nar. 17.6.1924 (95 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Day In a Life, A
1985 Deadly Messages (TV film)
1984 Sam's Son
1978 A Different Story
Killing Stone (TV film)
1976 Loneliest Runner, The (TV film)
1974 The California Kid (TV film)
1962 Experiment in Terror
Kouzlo norkové kožešiny
1956 Full of Life

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Substitute Face (S01E32)
1957 Code 3 (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky