foto

Jacques Germain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
Meurtres au Mont Ventoux (TV film)
2014 Ça va passer... Mais quand? (TV film)
2012 Les Pirogues des hautes terres (TV film)
2010 Amants naufragés, Les (TV film)
2009 Anděl u moře
Jako špatná vzpomínka (TV film)
2007 Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2006 Poussière d'amour (TV film)
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
2002 Marie-Jo et ses deux amours
Smrt v zastoupení (TV film)
2000 Ve městě je klid
À l'attaque!
1996 Balade en ville (TV film)
Hercule & Sherlock
Une mère en colère (TV film)
1993 Parpaillon (TV film)
1984 Le matelot 512

TV seriály

2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
Sur les quais - partie 1 (S06E05)
další epizody (4)
2017 La Stagiaire (TV seriál)
Cuisine pour tous (S02E04)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Jako pták bez křídel (S01E02)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Paradise kemp (TV seriál)
2003 Lola, qui es-tu Lola? (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Programme de substitution (S03E05)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 L'avocate (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Rocca (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky