foto

Norbert Köbli

  • nar. 3.12.1977 (42 let)
    Dombóvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Apró mesék
2018 Trezor
Örök tél
2017 Árulók (TV film)
2016 Szürke senkik (TV film)
2015 Félvilág
2014 Bernský vyslanec
2013 Couch Surf
Szabadság különjárat (TV film)
2011 Zkouška
2010 T.Ú.K.-Tanár úr kérem! (TV film)
2009 Made in Hungaria
2008 9 és 1/2 randi
2007 S.O.S. szerelem!

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
A Tanár (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (10)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Hacktion (TV seriál)
A Coriolanus árnyékában (S01E16)
Múltidézés (S01E12)
2011 Hacktion (TV seriál)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
Figyelmeztetés (S01E08)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
Cézár, ha valami fáj (S01E05)
Amszterdami capuccino (S01E04)

Dokumentární

2009 Příběh Pierra Woodmana (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky