foto

Bruno Carstens

  • nar. 26.10.1918
    Wilhelmshaven, Německá říše
  • zem. 30.10.2001 (83 let)
    Saalfeld, Thüringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Šťastný Honza
1996 Millionär, Der (TV film)
1990 Albert Einstein
Bahnhof für Robert (TV film)
Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Blaue Taube soll fliegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1987 Annoncenglück
Die Alleinseglerin
Letzte Begegnung, Die (TV film)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Für Elise, Der (TV film)
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
Weiße Wolke Carolin
1984 Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
Wo andere schweigen
Zeitzünder (TV film)
1983 Alleinstehend (TV film)
Haste Töne (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Dlouhá cesta do školy
Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
1980 Anzeige in der Zeitung, Eine (TV film)
Der Direktor (TV film)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Draußen im Heidedorf (TV film)
Nicht verzagen, Trudchen fragen
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Blesky nad Mexikem
Zugvogel am Sund
1978 Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Ernst Schneller (TV film)
Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
Rückkopplung (TV film)
Sněhulák pro Afriku
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
Nicht kleinzukriegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
Sein letzter Fall (TV film)
1975 Am Ende der Welt
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Černý mlynář (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Siebzehn Brote (TV film)
1973 Euch werd ich's zeigen
Jedna madona navíc (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Zement (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Hut ab, wenn du küßt!
Mein Freund (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
Peter Henleins Uhr (TV film)
Schwarzes Schaf (TV film)
Statečný Osceola
Šípková Růženka
1970 Smrtelný omyl
1969 Bílí vlci
Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Ljubow Jarowaja (TV film)
Träume (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Heißer Sommer
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Brot und Rosen
Der Revolver des Korporals
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Blaulicht - Maskenball
Die Ermittlung - Oratorium in 11 Gesängen (TV film)
Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1965 Besten Jahre, Die
Blaulicht - Auftrag Mord (TV film)
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
König Drosselbart
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Das Lied vom Trompeter
Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
Penzión Boulanka
Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Christine
Die Hussiten
Geheimnis der 17
Karbid und Sauerampfer
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Blaulicht - Das Gitter (TV film)
Blaulicht - Schwarzes Benzin (TV film)
Frau Flinz (divadelní záznam)
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Blaulicht - Die Meute (TV film)
Blaulicht - Gardez! (TV film)
Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Liebe und der Co-Pilot, Die
Professor Mamlock
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
Blaulicht - Kippentütchen (TV film)
Blaulicht - Splitter (TV film)
Blaulicht - Waggon 27-14-44 G (TV film)
Gerichtet bei Nacht (TV film)
Immer am Weg dein Gesicht (TV film)
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Blaulicht - Tunnel an der Grenze (TV film)
Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
1956 Blockstelle Wiesengrund (TV film)

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Tierparkgeschichten (TV seriál)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1972 Světlo černé svíčky (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky