foto

Werner Dissel

  • nar. 26.8.1912
    Köln, Německá říše
  • zem. 22.1.2003 (90 let)
    Postdam, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Liebe unter Verdacht (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
2000 Anatomie
1999 Picknick im Schnee (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
1998 Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
1997 Liebesfeuer (TV film)
1996 Lautlose Schritte (TV film)
1995 Infiltrátor (TV film)
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1994 Heller Tag
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1992 Alles Lüge
Andy
Besucher, Der
Die Spur des Bernsteinzimmers
Landschaft mit Dornen (TV film)
Mau Mau
Scheusal (TV film)
Trio, Das (TV film)
Verlorene Landschaft
1991 Begräbnis einer Gräfin
Mocca für den Tiger (TV film)
Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
Unser Haus (TV film)
1990 Albert Einstein
Alter Schwede (TV film)
Die Architekten
Mäuselaufrad (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1989 Coming Out
Magdalenenbaum, Der
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1988 Poslední kapitola
1987 Der Geisterseher (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
Gold für den König (TV film)
Kindheit
Koppenreuter kommt nicht (TV film)
Stielke, Heinz, fünfzehn...
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Ernst Thälmann (TV film)
Traum vom Elch, Der
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Händel aus Halle (TV film)
1984 Kaskade rückwärts
Zeitzünder (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Schöne und das Tier, Die (TV film)
Zákaz adopce (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Das scheinbar Unmögliche (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Nežádoucí host (TV film)
1980 Levins Mühle
1979 Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Rotschlipse (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
1975 Am Ende der Welt
Každý týden svatební den (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Till Enšpígl
1974 Johannes Kepler
Ulzana
1973 Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Der wunderbare Schatz (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Pulapka
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1969 Der Rubin (TV film)
Die Rosenholzmöbel (TV film)
Die Verschwörung (TV film)
Osvobození
Verschwörung (TV film)
1968 Die entführte Braut (TV film)
Geheimkommando Ciupaga (TV film)
Heroin
1967 Geschichten jener Nacht
Laurencia (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Truthahn-Story (TV film)
Zejście do piekła
Černé šelmy
1965 Abgelegt unter M (TV film)
Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Denk bloß nicht ich heule
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Poker zu dritt (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Der Saubär (TV film)
Die Maskierten (TV film)
Penzión Boulanka
1963 Die Räuberbande (TV film)
Die rote Kamille (TV film)
Nahý mezi vlky
Nyní i v hodinu mé smrti
Rolando Gomez ist verschwunden (TV film)
1962 Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Der Vierte (TV film)
Červená Karkulka
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Der Fremde
Die Liebe und der Co-Pilot
Případ Gleiwitz
Ärzte
1960 Gerichtet bei Nacht (TV film)
Kalné vody
1959 Musterknaben
Než udeří blesk
Zboží pro Katalánii
Zmatky lásky
1958 Bídníci
Der Prozeß wird vertagt
Ein Mädchen von 16 ½
1956 Falešná karta
Yvettiny miliony
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Motzki (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Millionenerben (E132)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Für Elise (E117)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Versuchung (E93)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
Die Lange Straße (TV seriál)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
1974 Erlesenes (TV seriál)
15 Schritte Distanz (S01E22)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Mimo společnost (E18)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Divadelní záznam

1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky