foto

Olli Janatuinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)

TV pořady

2018 Kesäksi kotiin (TV pořad)
2017 Elossa 24h (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
2015 Helil kyläs (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Poliisit (TV pořad)
2008 Kansallistietäjä (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Plan-ilta lapselle (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2018 Kesäksi kotiin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky