foto

Blanka Šrůmová

  • nar. 24.8.1965 (53 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Blanky Šrůmové (S10E22)
1998 Bigbít (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Něžná noc - Jasnej den (hudební videoklip)
2017 Blanka Šrůmová - Rubikon (hudební videoklip)
Něžná noc - Nepátrej po stopách (hudební videoklip)
2016 Něžná noc - Neměj strach (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)
Rande (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace