foto

Michaela Ježová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Co by kdyby
1991 O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
1989 Sestra Amáta (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1985 Kousek štěstí na 14 (TV film)
1984 Vrah (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

TV pořady

2007 Silvestr s četníky (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace