foto

Dagmar Pomajbiková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Puerto Ricans in Paris
2014 Vejška
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2002 Hartova válka
2000 Bídníci (TV film)

TV seriály

2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Terapie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace