foto

Marie Gillain

  • nar. 18.6.1975 (45 let)
    Liege, Belgie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César du cinéma

Herecká filmografie

Filmy

2021 Mystère
2016 Alice
2015 Mirage d'amour avec fanfare
2014 Valentin Valentin
2013 Landes
2011 Toutes nos envies
2009 Coco Chanel
2008 Kouzelný život
La très très grande entreprise
Síla odvahy
2007 Fragile(s)
La clef
Můj život není romantická komedie
Symbol smrti
2005 Peklo
Strach z minulosti (TV film)
2004 Vše o orgasmu
2003 Kontra
2002 Propustka
2001 Barnie a jeho mrzutosti
Naprosto úžasný
2000 Nechte to na Lucii!
1999 Harém
1998 Cena, La
Requiem pour un décor
1997 Hrbáč
Un air si pur...
1996 Spřízněni volbou
1995 Volavka
1994 Marie
1993 Un homme ŕ la mer (TV film)
1991 Táta nebo milenec

TV seriály

2019 Calls (TV seriál)
Better call Satan (S02E08)
Dans le noir (S02E01)
2018 Hlasatelka (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Malý princ (TV seriál)
X000 La Planète du Serpent (Part 3) (S01E52)
X000 La Planète du Serpent (Part 2) (S01E51)
X000 La Planète du Serpent (Part 1) (S01E50)
další epizody (52)

Dokumentární

2009 La traversée du désir
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Timing

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
Le Ce Soir Show (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce