foto

Kjóko Hasegawa

  • nar. 22.7.1978 (41 let)
    Prefektura Čiba, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kimi wa cukijo ni hikari kagajaku
Les Miserables (TV film)
2018 Bakabon no papa jori baka na papa (TV film)
2017 Hikari
Hondžicu wa, ohigara mo joku
2016 Gosaigjó no onna
2014 Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)
2013 Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
2012 Kikenna Shamen (TV film)
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
2011 Ranma ½ (TV film)
2010 Onnatachi wa nido asobu (TV film)
Sakuradamongai no hen
2009 Rain Fall
2008 Nanajomači
2007 Ai no rukeiči
Taitei no ken
2006 Saigo no Nightingale (TV film)
2005 Fîmeiru
Jiyû ren'ai (TV film)
2004 San geng 2
Sheeraza Do (TV film)
2002 Big Money

TV seriály

2019 Mistress (TV seriál)
2018 Innocent Days (TV seriál)
Kareši o rón de kaimašita (TV seriál)
Last Chance (TV seriál)
Signal (TV seriál)
2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
2016 Furenaba očin (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Peter no sórecu (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Oh, My Dad!! (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2010 Enzeru banku (TV seriál)
2008 Scandal (TV seriál)
2007 Kaikjó (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Kodoku no Kake (TV seriál)
2006 Oishii Proposal (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
M no Higeki (TV seriál)
2004 Wonderful Life (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
2002 Kowloon de Aimashou (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
プリティガール (TV seriál)
2001 Sutaa no koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky