foto

Thomas Darchinger

  • nar. 5.5.1963 (56 let)
    Herrsching am Ammersee, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2015 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Agnieszka
Die letzte Instanz (TV film)
2012 Jantarová komnata (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2010 Magda (studentský film)
Odsun
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
The Aristofrogs
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Příběhy o lásce: Jen hvězdy se dívaly (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 Absolute Diskretion (studentský film)
Atentát na papeže (TV film)
Die Sache mit dem Glück (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
Ohnmacht (TV film)
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Fishing In-Between
Věž v plamenech (TV film)
2006 Dvojí nepřítel
Wholetrain
2005 Der Junge ohne Eigenschaften
Hlasy minulosti II (TV film)
Lauras Wunschzettel (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2004 Untreu (TV film)
2003 Gestohlene Mond, Der (TV film)
Hlasy minulosti (TV film)
Ideální domácnost (TV film)
Šprýmař Till
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Novizin (TV film)
Ein Brudermord
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Zugvögel (TV film)
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
2001 Engel bleibt selten allein, Ein
Sass
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Schůzka s ďáblem (TV film)
Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)

TV seriály

2016 München Mord (TV seriál)
Wo bist du, Feigling? (E04)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergangene Sünden (E02)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Mali (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v pivovaru (S02E05)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 UFC 43: Meltdown (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace