foto

Riona Hazuki

  • nar. 11.7.1975 (45 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Taxi Driver no Suiri Nisshi 32 (TV film)
赤い霊柩車 羅刹の三姉妹 (TV film)
2010 Box: Hakamada jiken - inochi towa
2008 Kôri no Hana (TV film)
2007 Hanaikusa (TV film)
2003 Spy Sorge
1999 Seinen wa kouya wo mezasu (TV film)
Soví hrad
1997 Kuro no tenši Vol. 1
Parasaito Ivu
1996 Mikeneko Holmes no suiri (TV film)
1995 Namida tataete bišó sejo: Meidži no musuko, Šimada Seidžiró (TV film)
Šaraku

TV seriály

2014 Tomehane! Suzuri Koukou Shodoubu (TV seriál)
1999 Koi no Kiseki (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1997 Eve (TV seriál)
Gift (TV seriál)
Meitantei Hokenshitsu no Obasan (TV seriál)
1995 Koi mo ni Dome Nara (TV seriál)
1994 Yume Miru Koro wo Sugitemo (TV seriál)
1993 Oka no ue no himawari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky