foto

Lukáš Opatrný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2007 Skeletoni
2005 Kolem dokola

TV seriály

2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (7)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Život je hra (TV seriál)
Skrýt smradlavé ponožky (E05)
Dostat druhou šanci (E01)
Polda (TV seriál)
Šikana (S03E07)
2017 Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
Čarodějky (S02E04)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Čtvrtek (E04)
Úterý (E02)
2016 Polda (TV seriál)
Ztracený syn (S01E05)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (S01E02)
Nad propastí (S01E01)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
Číňan 2 (S02E07)
další epizody (6)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Zázrak (E09)
další epizody (7)
2012 Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Školou chodí Mikuláš (E08)
Maminka (E04)
další epizody (5)
Zázraky života (TV seriál)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
Rozvod (S02E11)
další epizody (4)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Inseminátor (E13)
Láska (E12)
Konvoj (E11)
další epizody (9)
Zázraky života (TV seriál)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Nové podmínky (S01E10)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivana Vyskočila (S14E23)
2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zory Ully Keslerové (S13E25)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace