foto

Maxi Biewer

  • nar. 24.5.1964 (55 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Der Venusmörder (TV film)
1991 Himmelsschlüssel
1989 Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
So eine Frau (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Glück hat seine Zeit... (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Ferienheim Bergkristall - Ein Fall für Alois (TV film)
1984 Kaskade rückwärts
Těžká léta 1/2 (TV film)
1981 Der Kuckuck bin ich (TV film)

TV seriály

1997 Nikola (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Liebes Leben (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky