foto

Eckhard Bilz

  • nar. 1938
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Wege in die Nacht
1998 Abgehauen (TV film)
1995 Nikolaikirche (TV film)
1994 Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Die Alleinseglerin
Verzeihung, habe ich Sie geweckt? (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
1983 Schöne und das Tier, Die (TV film)
Zákaz adopce (TV film)
1981 Die kluge Finette (TV film)
1980 Andreas und der Knochenmann (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Katův bratr
1978 Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
Ursula (TV film)
1974 Jakub lhář
1973 Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Die Nacht der Barrikaden (TV film)
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Der Adjutant (TV film)
Der Regimentskommandeur (TV film)
Die Ballade von der Geige (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Karriere
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Statečný Osceola
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Anlauf (TV film)
Der Panzerkommandant (TV film)
Effi Briest (TV film)
Im Spannungsfeld
Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Die Pferdekur (TV film)
Jelena (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Urlaub (TV film)
1962 Die aus der 12b
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Upír (S03E04)
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Familie Maxie Moritz (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
Neumanns Geschichten (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
A co když řeknu ne? (E32)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky