foto

Nancy Kovack

  • nar. 11.3.1935 (85 let)
    Flint, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Zajati vesmírem
1968 Shab-e-fereshtegan
1967 Enter Laughing
1966 Almaas 33
Frankie a Johnny
Tarzan and the Valley of Gold
The Silencers
1965 Sylvia
The Great Sioux Massacre
The Outlaws Is Coming
1963 Bláznův deník
Jáson a Argonauti
1962 The Wild Westerners
1961 Cry for Happy
1960 Strangers When We Meet

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Face of the Drago (S01E16)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Malá soukromá válka (S02E16)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Batman Is Riled (S01E06)
The Joker Is Wild (S01E05)
Family Affair (TV seriál)
Off We Go (TV seriál)
The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Moving Finger (S01E09)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
I, Darrin, Take This Witch, Samantha (S01E01)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1958 The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

1990 The Three Stooges 60th Anniversary Special (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1961 Number Please (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky