foto

Marion Van de Kamp

  • nar. 24.10.1925 (93 let)
    Wuppertal, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bis zum Horizont, dann links!
2010 Masserberg (TV film)
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
1991 Vier Verrückte (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
Der eingebildet Kranke (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Hubertusjagd, Der (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nur ein Schluck (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nach der Scheidung (TV film)
Kunstraub (TV film)
1979 Duette (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Clavigo (TV film)
Ein Kinderheim (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Hosteska
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Das Geheimnis der Masken (TV film)
Das unsichtbare Visier - Ein merkwürdiger Anschlag (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Der Herr Ornifle (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
1969 Projekt Aqua (TV film)
1967 Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Immer um den März herum (TV film)
Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
Schönes Weekend, Mister Bennett! (TV film)
1966 Die Jagdgesellschaft (TV film)
Lebende Ware
1965 Der Mann, der bei Schirokko kam (TV film)
Parkstraße 13 (TV film)
1964 ...und immer wieder LEBEN (TV film)
Der Kammersänger (TV film)
Herr Lamberthier (TV film)
Kammersänger, Der (TV film)
Za mnou, holoto!
1960 Gaslicht (TV film)
Menschen von Budapest (TV film)
Nebel (TV film)
1959 Kabale und Liebe
Tanja
1958 So eine Liebe (TV film)
1957 Der blaue Aktendeckel (TV film)
Gefährliche Kurve (TV film)
1955 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)

TV seriály

2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Zwei Männer und die Frauen (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky