foto

Carl Friedrich Koschnick

  • nar. 14.11.1949 (71 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Enfant Terrible
2019 Tatort - Väterchen Frost (TV film)
2018 Nádherné časy
2008 Alles was recht ist (TV film)
Der Architekt
Víkend v Tel Avivu
2003 Adam & Eva
2001 Endstation Tanke
Heirate mir! - Einmal ist jede(r) dran (TV film)
Jenseits (TV film)
Suck My Dick
2000 S ďáblem v duši (TV film)
1999 Nur ein toter Mann ist ein guter Mann (TV film)
1998 Meschugge
1996 Der Ausbruch (TV film)
1995 Ex (TV film)
Stille Nacht
Wilder Westerwald (TV film)
1993 Klippen des Todes (TV film)
Neues Deutschland (TV film)
1992 I Was on Mars
1989 Muž v soli (TV film)
RobbyKallePaul
1986 Am Morgen meines Todes (TV film)
Der Unfried (TV film)
Du mich auch
1985 Sache ist gelaufen, Die
Voll auf der Rolle (TV film)
1983 Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Die Klassefrau (TV film)

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Tajemství Estonie (E03)
2010 Das Duo (TV seriál)
Mordbier (E20)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1999 Charlotte Link (TV seriál)
Die Sünde der Engel (E01)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Die Schneekönigin (S01E08)
Der Polizeifan (S01E01)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Mali (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

Dokumentární

1982 Bauer von Babylon - Rainer Werner Fassbinder dreht Querelle, Der
Gedächtnis: Ein Film für Curt Bois und Bernhard Minetti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky