foto

Manami Koniši

  • nar. 27.10.1978 (40 let)
    Sendai, prefektura Kagošima, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Day and Night
2017 Midnight Bus
2015 Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
2014 Furiko
Fúdža
2013 Mottomo Tooi Ginga (TV film)
2012 Soup: umare kawari no monogatari
Tomato no šizuku
2011 Jubiwa o hametai
Tōkyō Kōen
2010 Aibó: Gekidžóban II
Saru Lock The Movie
Surely Someday
Yukizuri no Machi
2009 Non-čan noriben
2008 Sweet Rain: Šinigami no seido
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
2006 Children
Odplata
Tenši no tamago
Udon
天使の梯子 (TV film)
2005 Jam Films S
2004 Steamboy
2003 Buru
秋刀魚の味 (TV film)
2002 Amidadó da jori
Blue
Utsutsu
Široi kage tokubecuhen (TV film)
2001 Ao to Shiro de Mizuiro (TV film)
Blue
Kuroe

TV seriály

2017 Oda Nobuo (TV seriál)
2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2015 Bonkura 2 (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2012 Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Marks no jama (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Churasan 4 (TV seriál)
Kira kira kenshûi (TV seriál)
2005 Ruri no šima (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
Fire Boys (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Churasan 2 (TV seriál)
2002 Babel (TV seriál)
Cocorico Miracle Type (TV seriál)
Hito ni jasašiku (TV seriál)
Seikei bijin (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Shiroi Kage (TV seriál)
Šin hoši no kinka (TV seriál)
2000 Fukaku Mogure (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace