foto

Mila Kunis

  • nar. 14.8.1983 (36 let)
    Černovice, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Mila Kunis, celým menom Milena Markivna Kunis sa narodila židovskej rodine, v ukrajinskom meste Černovice. Jej otec Mark bol inžinier a jej matka Elvira bola učiteľka fyziky. Brat Mike je biochemik. Keď mala Mila 7 rokov, Ukrajina sa odtrhla od ZSSR, a ona s rodinou sa odsťahovala, za vidinou lepšieho života, do Los Angeles.

Odmala sa ukázal jej talent na jazyky - anglicky sa naučila pozeraním show „Saved by The Bell" a „The Price is Right“. V Long Beach sa prihlásila na strednú školu Hubert Howe Bancroft, po skončení prvého stupňa strednej školy zobrala hodiny herectva v Beverly Hills Studio a hrala vedľajšie malé úlohy v detských programoch a reklamách. Objavila sa v jednej epizóde "Days of Our Lives". Prešla na Fairfax-ovú strednú školu, kde v roku 2001 zmaturovala a začala sa venovať svojej kariére naplno.

Mila sa ukázala svetu v televíznej sérii "THAT ´70s SHOW" v 1998. Všetci uchádzajúci o rolu v show museli mať minimálne 18. Mila povedala, že bude mať 18 na narodeniny – ale nepovedala na ktoré. Rolu Jackie Burkhart si udržala aj napriek tomu, že režiséri zistili jej skutočný vek 14 rokov, (keď sa začalo natáčať mala 15) a neoľutovali. Týmto seriálom na seba upozornila. Objavila sa vo filme „HONEY, WE SHRUNK OURSELVES“ vo vedľajšej úlohe. Neskôr vo filme "GIA" stvárnila mladú Angelinu Jolie . Mila dala hlas Meg Griffin v animáku "FAMILY GUY", za čo bola nominovaná na Annie Award v roku 2007. Mila je heterochromatic, čo znamená že má dve farby očí, jedno je modré a druhé hnedé. To je výsledok injekcií, ktoré podstúpila keď, sa u nej prejavil zelený zákal očí.

Pre jej prirodzenú krásu sa o ňu začal zaujímať modeling. Objavila sa v časopise "Stuff". Bola ohodnotená ako 54. v rubrike Najsexy ženy sveta 2002. Takisto si zahrala v rôznych hudobných klipoch ako napríklad u svojej obľúbenej skupiny Aerosmith – Jaded, alebo The Strokes - The End Has No End... Mala možnosť si zahrať v nie až tak dobrom pokračovaní AMERICKÉHO PSYCHA a vo filme "MAX PAYNE" po boku skúseného Marka Wahlberga.

igirazor

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breaking News In Yuba County
Four Good Days
2019 Kouzelný park
2018 Špión, který mi dal kopačky
2017 Matky na tahu o Vánocích
2016 Matky na tahu
2015 Hell & Back
Jupiter vychází
2014 Annie
The Angriest Man in Brooklyn
2013 Mocný vládce Oz
Pokrevní pouto
Ten třetí
2012 C.K. Williams: Tar
Méďa
2011 Kamarád taky rád
2010 Kniha přežití
Noční rande
Černá labuť
2009 Extrakt
Tom Cool
2008 Kopačky
Max Payne
2007 Po sexu
Stěhování pana McAllistera
The Hills with James Franco and Mila Kunis
Výchovný tábor
2004 Tony 'n' Tina's Wedding
2002 Americké psycho 2
2001 Holka jako lusk
1998 Gia (TV film)
Krippendorfův kmen
Milo
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
1996 Svalnatý Santa Claus
1995 Make a Wish, Molly
Pirani útočí (TV film)

TV seriály

2019 Griffinovi (TV seriál)
Disney's The Reboot (S18E04)
Absolutely Babulous (S18E03)
Bri-Da (S18E02)
další epizody (6)
2018 Griffinovi (TV seriál)
Pawtucket Pete (S17E09)
Con Heiress (S17E08)
The Griffin Winter Games (S17E07)
další epizody (15)
2017 Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
Crimes and Meg's Demeanor (S16E08)
Petey IV (S16E07)
další epizody (20)
2016 Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
Carter and Tricia (S15E08)
High School English (S15E07)
další epizody (17)
2015 Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Hot Pocket-Dial (S14E07)
Peter's Sister (S14E06)
další epizody (17)
2014 Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Turkey Guys (S13E05)
Brian the Closer (S13E04)
další epizody (19)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Into Harmony's Way (S12E07)
Life of Brian (S12E06)
další epizody (21)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Friends Without Benefits (S11E07)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
další epizody (22)
2011 Robot Chicken (TV seriál)
Some Like It Hitman (S05E14)
No Country for Old Dogs (S05E08)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
Frajer Peter (S10E08)
Amišská lekce (S10E07)
další epizody (18)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Brian píše bestseller (S09E06)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
další epizody (16)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Robot Chicken (TV seriál)
Love, Maurice (S04E07)
Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (19)
2008 Robot Chicken (TV seriál)
In a DVD Factory (S04E04)
Bionic Cow (S03E17)
Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Nový Brian (S07E05)
Prázdniny bez Stewieho (S07E04)
další epizody (10)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Werewolf vs. Unicorn (S03E01)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (17)
2006 Robot Chicken (TV seriál)
Blankets in a Pig (S02E15)
Veggies for Sloth (S02E14)
Federated Resources (S02E02)
Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Do uší ne! (S05E06)
Hloupá, až se tají dech (S05E05)
další epizody (19)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
The Black Cherry (S01E21)
Adultizzle Swizzle (S01E19)
The Sack (S01E18)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Zhubni, nebo zhyň (S04E17)
Stewie se nudí (S04E16)
další epizody (18)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
Nad dopisy diváků (S03E21)
Cesta do Evropy (S03E20)
další epizody (6)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
další epizody (16)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Otec na odpal (S02E21)
Pivní talent (S02E20)
Příběh z první stránky (S02E19)
další epizody (17)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Tě prásk (S02E03)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2011 Black Swan: Metamorphosis
2009 Family Guy: The Story So Far... (TV film)
Picture
2008 VH1 Rock Honors: The Who (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Moby - The Only Thing (hudební videoklip) - a.z.
2000 Vitamin C: The Itch (hudební videoklip) - herec, a.z.

Video kompilace

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(5 622)