foto

Veronica Lang

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Halifaxová, soudní psychiatr - Milovaná holčička (TV film)
1994 Decadence
1990 That Englishwoman: An Account of the Life of Emily Hobhouse
1987 Room to Move (TV film)
1985 Lady Windermere's Fan (TV film)
1982 Clinic, The
1978 Good Thing Going, A (TV film)
1976 Don's Party
1974 Callan
1967 Mini Weekend

TV seriály

1987 Vietnam (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Mark of Archanon (S02E07)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1965 Legend of Death (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace