foto

Booth Colman

  • nar. 8.3.1923
    Portland, Oregon, USA
  • zem. 15.12.2014 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nesnesitelná krutost
2001 Muž, který nebyl
2000 Return to the Secret Garden
1988 Tragický let (TV film)
1987 Destination America (TV film)
1980 Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 Best Place to Be, The (TV film)
Marciano (TV film)
Norma Rae
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Yesterday's Child (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
Time Travelers (TV film)
1975 Returning Home (TV film)
1974 I Love You... Good-bye
Tree Grows in Brooklyn, A (TV film)
1973 Time to Run
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1971 Gideon (TV film)
Scandalous John
1969 Obhájce
1968 Maryjane
1965 Arizona Raiders
Harlow
Runaway Girl
Wild on the Beach
1964 A Global Affair
Kisses for My President
Raiders from Beneath the Sea
Youngblood Hawke
1961 Comancheros
Romanoff and Juliet
1960 Sotto dieci bandiere
The Bramble Bush
1959 Man Who Understood Women, The
1958 Auntie Mame
Power of the Resurrection, The
Tarawa Beachhead
The Beast of Budapest
The Case Against Brooklyn
1957 My Gun Is Quick
1956 Flight to Hong Kong
World Without End
1955 Jump Into Hell
Moonfleet
Prince of Players
The Prodigal
1954 Living It Up
Ring of Fear
Secret of the Incas, The
Stříbrný kalich
The Adventures of Hajji Baba
The Human Jungle
Them!
1953 Flight Nurse
Julius Caesar
1952 Vysoké nebe

TV seriály

2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randy hledá práci (S01E14)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nemesis (S04E04)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Rise from the Dead (S02E02)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
ZZZZZ (S01E18)
1963 General Hospital (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kouzlo Laurela a Hardyho (TV film)
1968 Teotihuacan - La ciudad de los dioses - vyp.

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace