foto

Emilie Neumeister

  • nar. 1999
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eltern mit Hindernissen (TV film)
Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
Nachtschatten - Der Usedom-Krimi (TV film)
2019 Im Niemandsland
Uzly a pomeranče
2018 In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
Trauung mit Hindernissen (TV film)
2017 Familie mit Hindernissen (TV film)
2016 Familie sein (studentský film)
2015 Anderst schön (TV film)
Der Kotzbrocken (TV film)
2014 Durch den Winter (studentský film)

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Twin Cities (S02E06)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Glückspilze (S03E39)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky