foto

Emilie Neumeister

  • nar. 1999
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Uzly a pomeranče
2018 In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
Trauung mit Hindernissen (TV film)
2017 Familie mit Hindernissen (TV film)
2016 Wolfsland – Tief im Wald (TV film)
2015 Anderst schön (TV film)
Der Kotzbrocken (TV film)

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Twin Cities (S02E06)
2016 Wolfsland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace