foto

Uwe Rohde

  • nar. 8.12.1958 (60 let)
    Gladbeck, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Goldene Handschuh
2018 Fischer sucht Frau (TV film)
2017 Můj bratr Simple
Odnikud
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
2015 Beeke (studentský film)
Bella Block - Die schönste Nacht des Lebens (TV film)
2014 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Dubai (TV film)
Tape_13
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
Breakpoint
Kreuzungen
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
2011 Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Gegengerade - 20359 St. Pauli
Nord Nord Mord (TV film)
2010 Fasten à la Carte (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Pfarrer Braun - Grimms Mördchen (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
Das Fenster
Der verlorene Sohn (TV film)
Kopf oder Zahl
Ob ihr wollt oder nicht!
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Die Schimmelreiter
Léto
Smrt v lepší společnosti: Vrah s tváří beránka (TV film)
Up! Up! To the Sky
Wilsberg - Das Jubiläum (TV film)
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Die Sterneköchin (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Maries Lächeln
Podivné dědictví (TV film)
Unter der Sonne
2005 Die blaue Grenze
Staub zu Staub
Žabí lamento
2004 Samba in Mettmann
2003 Bella Block - Kurschatten (TV film)
Liegen lernen
Světlo v temnotách (TV film)
2002 Fickende Fische
Mutter auf der Palme (TV film)
Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Pfundskerl - SOS Maria, Der (TV film)
Pommery und Putenbrust (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Alles wegen Paul
Besuch aus Bangkok (TV film)
Experiment
Gnadenlose Bräute (TV film)
Space Zoo
Zart und schuldig (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
Late Show
Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Alles wird gut
Ein Engel schlägt zurück (TV film)
Ferkel Fritz (TV film)
Liebe mich bis in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
Trio, Das
1997 14 Tage lebenslänglich
Dumm gelaufen
Simones Entscheidung (TV film)
1996 Tresko (TV film)
1995 Nur über meine Leiche
Tot auf Halde (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
1992 Tatort - Unversöhnlich (TV film)

TV seriály

2017 Tür an Tür (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Ausgesetzt (S03E11)
Trüffelschweine (S03E10)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Poslední kolo (S01E01)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Partie strachu (S02E12)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace