foto

Bill Owen

  • nar. 14.3.1914
    Acton, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.7.1999 (85 let)
    Highgate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Příběh služebnice
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1984 Laughterhouse
1982 The Funny Side of Christmas (TV film)
1978 Comeback, The
1977 That's Carry On! - a.z.
1975 In Celebration
1973 Šťastný to muž
1972 Kadoyng
1970 Unfair!
1969 Mischief
1966 Dívka Georgy
Statečný princ donegalský
1964 House of Glass (TV film)
Kiss Me Kate (TV film)
Maska rudé smrti
The Secret of Blood Island
1963 Carry On Cabby
1961 Carry On Regardless
On the Fiddle
1960 The Shakedown
Ďábelský klub
1959 Carry On Nurse
1958 Carry On Sergeant
Carve Her Name with Pride
Davy
1957 A Santa for Christmas (TV film)
1956 Not So Dusty
1955 Dial 999
Headline Hunters
Loď, která zemřela hanbou
Rum Punch (TV film)
1954 The Rainbow Jacket
Thought to Kill
1953 A Day to Remember
The Square Ring
There Was a Young Lady
1952 Příběh Robina Hooda a jeho družiny
Stop the Merry-Go-Round
1951 Hotel Sahara
1950 The Astonished Heart
The Girl Who Couldn't Quite
1949 Diamond City
Trottie True
1948 Daybreak
Easy Money
My Brother's Keeper
Nebezpečné povolání
The Players' Theatre Revue (TV film)
The Weaker Sex
Trouble in the Air
1947 Jak se lidé žení
Koketování se zločinem
When the Bough Breaks
1946 The Middle Watch (TV film)
The Thracian Horses (TV film)
Škola tajné služby
1945 A City Reborn
Cesta ke hvězdám
Perfect Strangers
1941 Tank Patrol

TV seriály

1993 Laugh with the Carry Ons (TV seriál) - a.z.
1992 Performance (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál) - herec, a.z.
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Nový domov (S02E02)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Cilla (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Taxi! (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1951 Sherlock Holmes (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
1998 Kenneth Williams: A Life On the Box (TV film) - a.z.
The Greatest (TV seriál) - a.z.
What's a Carry On? (TV film) - a.z.
1982 Saturday Superstore (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Light Lunch (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1974 You and Me (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)
1946 Late Joys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky