foto

Alice Nussbergerová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Záhada (divadelní záznam)
2010 Poslední doutník (divadelní záznam)
Teremin (divadelní záznam)
Tři sestry (divadelní záznam)
2008 Ten třetí (divadelní záznam)
Tlustý prase (divadelní záznam)
2007 Dítě hvězdy (TV film)
Hodina klavíru (TV film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
Nevěsta pro Paddyho (TV film)
O princezně z Rimini (TV film)
1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
Dceruška Růže (TV film)
Jak se Matěj učil čarodějem (TV film)
O modrém ptáčku (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
O zámku v podzemí (TV film)
1997 Králův šašek (TV film)
O spanilé Jašince (TV film)
Rumplcimprcampr (TV film)
1995 Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)

TV seriály

2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Krušné začátky (S11E07)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nové radosti, staré komplikace (S03E11)
Divá Bára (S02E21)
Výlety a úlety (S02E16)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Poslední výstřel (S03E18)
Prohra (S03E14)
Dohazovači (S03E09)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
A co dál? (S01E10)
Všechno špatně (S01E09)
Velká sestra (S01E07)
další epizody (4)
2009 Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
Pan Prase odchází (S01E27)
další epizody (5)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Simonina volba (S01E14)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Věčný smutek genocidy
2010 Když sochy z mostu ožívají (TV film)
Máchův Máj (TV film)
2001 Afghánistán - Země mé krve

TV pořady

2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)
2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace