foto

Tessa Mittelstaedt

  • nar. 1.4.1974 (46 let)
    Ulm, Bádensko-Württembersko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díky za vzpomínky (TV film)
Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Loď snů: Uruguay (TV film)
2015 Valentina
Weak Heart Drop
2014 Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
2011 Emilie Richards: Nový Zéland, nový začátek (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Místo činu: Kolín - Staré železo (TV film)
Tage die bleiben
Tatort - Unter Druck (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
Místo činu: Kolín - Pád z balkonu (TV film)
Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
Místo činu: Kolín - Školní sraz (TV film)
Tom Atkins Blues
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Woche für Woche (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
2007 Místo činu: Kolín - Květina zla (TV film)
Místo činu: Kolín - Noční vysílání (TV film)
Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)
2006 Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
2004 Místo činu: Kolín - Odinova pomsta (TV film)
Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
Místo činu: Kolín - Neviditelní (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
Místo činu: Kolín - Smrt dítěte (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1999 Tatort - Kinder der Gewalt (TV film)

TV seriály

2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Ein neuer Anfang (S05E01)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Sand unter den Füßen (E22)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebestrunken (S22E18)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Gestrandet (S04E01)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Die Teufelsinsel (S03E15)
Ausgekocht (S03E14)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Zivilcourage (S03E12)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
další epizody (9)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Středověká pomsta (S02E15)
Přes palubu (S02E14)
další epizody (16)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (16)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Web-Spion (S08E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Hundeleben (S04E10)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Požární poplach (S09E08)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Soudce (S03E14)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky