foto

Yolande Moreau

  • nar. 27.2.1953 (66 let)
    Brusel, Belgie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Stvoření (2009)

    - Charlottu měla hrát původně Yolande Moreau, od projektu však odstoupila. Nahradila jí Sara Forestier, s níž zároveň došlo ke změně a z Charlotty se stala Nadia. (Terva)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rebelles
2018 Je mi fajn s.r.o.
Les Estivants
Raymonde aneb Vertikální útěk
2017 Crash Test Aglaé
Správná volba
2016 Příběh jednoho života
Saint-Amour
2015 Avril a podivuhodný svět
Mládí vůdce
Voyage en Chine
Zbrusu Nový zákon
2014 Ablations
Brèves de comptoir
2012 Cendrillon au Far West
Velký večer
Znovu zamilovaná
2011 Pád do noci
2010 La Meute
Le Grand restaurant (TV film)
Na mamuta!
Serge Gainsbourg
Ya basta!
2009 Galimatyáš
Inkognito
Kocour v botách
2008 Louise-Michel
Mia a Migo
Musée haut, musée bas
Séraphine
Villa Marguerite (TV film)
2007 Une vieille maitresse
Vous êtes de la police ?
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Paříži, miluji Tě
Úplně mimo
Říkejte mi Elizabeth
2005 Bunker paradise
Sekera
Ze film
2004 Folle embellie
Když moře stoupá
Vie est si courte, La (TV film)
2003 Grand ciel
Joséphine
V zajetí těla
Vítejte u Rozových
2002 Un honnête commerçant
Une part du ciel
2001 Amélie z Montmartru
Le lait de la tendresse humaine
Sa mère, la pute (TV film)
1999 Ami du jardin, L'
Merci mon chien
Premier Noël
Voyage à Paris, Le
1998 Choix d'une mère, Le (TV film)
Que la lumière soit !
Vollmond
1997 Tout doit disparaître
Un air si pur...
1996 Baloche (TV film)
Le cheval de coeur (TV film)
Nádherná Zelená
1995 Husar na střeše
Le bonheur est dans le pré
Trois frères, Les
1993 Bláznivá cesta
Germinal
Le Fils du requin
Lettre inachevée, La (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
1989 Le jour de congé
1985 Bez střechy a bez zákona
1984 7p., cuis., s. de b., ... à saisir

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Chambre avec vue (S01E08)
2012 Made in Groland (TV seriál)
2002 Le Champ dolent, le roman de la terre (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret na dovolené (E18)
1994 Deschiens, Les (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
1988 P.O.V. (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Henri
2004 Když moře stoupá

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Henri

Host

TV pořady

2009 Evropské filmové ceny 2009 (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace