foto

Chris Olivero

  • nar. 15.10.1984 (34 let)
    Stockton, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seance
2005 Now You See It... (TV film)
2002 Double Teamed (TV film)
2000 Za úsvitu (TV film)
1999 Alien Arsenal (TV film)

TV seriály

2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konec vlády (S06E10)
2009 Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (9)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Vanishing (S01E20)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mořský vlk (S01E03)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Outside Hearts (S01E09)
Movie Stars (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace