foto

Fiona Coors

  • nar. 7.6.1972 (48 let)
    Hameln, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2015 Prokletý ráj (TV film)
2012 Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
2010 Plavba snů: Bermudy (TV film)
2007 4 gegen Z - Wächter in Gefahr (TV film)
Das Herz ist ein dunkler Wald
2003 Liebe Schwester (TV film)
2002 Am Ende der Hochzeitsnacht (TV film)
2001 Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Verbotene Küsse (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1996 Jarní vánice (TV film)
1995 Ein unvergeßliches Wochenende in In St. Moritz (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
Verflixte Leidenschaft (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Blutsbrüder (S02E07)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Männerherzen (S14E03)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Royal Flush (E23)
2006 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
… Vater sein dagegen sehr (S08E27)
2004 Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Krista (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky