foto

Seong-geun Park

  • nar. 2.5.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Namsanui bujangdeul
2018 Hyeobsang
Mokgyeokja
2016 Jageun hyeong
2014 Banghwanghaneun kalnal
2013 Byeonhoin
2012 Národní bezpečnost
2011 Ohjik geudaeman
Uiroein
2003 Choseungdalgwa bambae
Ijung gancheob
2002 Gyeolhoneun michinjishida
Ullala ssiseuteojeu
2001 Koyangireul butaghae

TV seriály

2020 Sasaenghwal (TV seriál)
2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Yeolyeodeolui soongan (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Naeidneun gangnammiin (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Nae sawieui yeoja (TV seriál)
Piribooneun sanai (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Miseuteo Baek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky