foto

Anke Sevenich

  • nar. 30.1.1959 (61 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2017 Familienzuwachs
Kalt ist die Angst (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Dead Man Working (TV film)
Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
Verrückt nach Fixi
2015 Nie mehr wie immer (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
Riskantní plán (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
2012 Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
Tatort - Oben und Unten (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
2006 Das gefrorene Meer
Doppelspiel
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Der Vater meiner Schwester (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
Vyznání lásky (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
2000 Fernes Land Pa-Isch
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Strach v mém srdci (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Mißbraucht (TV film)
Místo činu - Případ střední školy (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Růže pro Naďu (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuertod (TV film)
Sexy Lissy (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1996 Až tady nebudu (TV film)
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražedná noc (TV film)
Tatort - Tödliche Freundschaft (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
1993 Apfel im Moor (TV film)
Bommels Billigflüge (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
Tatort - Kopflos (TV film)
1988 Ein Treffen mit Rimbaud
In guten Händen
Místo činu - Pomatenost (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
1986 Aranka (TV film)
1985 Ein guter Schritt, Böses zu tun (studentský film)

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
You to You (S02E09)
No Strings Attached (S02E07)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E53)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das gläserne Opfer (S13E16)
Der alte Freund (S13E15)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eigenheim (S07E02)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Notenwenderin (S07E06)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zerbrochene Träume (S04E01)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Klinika (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Jed (S01E02)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1985 Von einem, der auszog (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 hallo hessen (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky