foto

Eun-kyeong Shin

  • nar. 15.2.1973 (48 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sulgye
2013 Jeonguk norae jarang
2010 Dooyeoja
2005 6woleui ilgi
Miseuteo jubukwijeuwang
Naui gyeolhon wonjeonggi
2003 Beulru
Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
2002 Joheun saram isseumyeon sogaeshikyeo jwo
2001 Igeoshi beobida
Jopok manura
2000 Uzumaki
1999 Ring
1998 Geonchugmuhan yugmyeongagcheui bimil
1997 Chang
1994 Jeolmeun namja
Pineun sarangeul tago
1991 Sarangeun jigeumbuteo shijakiya
1989 Guro arirang

TV seriály

2021 Penteuhauseu (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (14)
2020 Penteuhauseu (TV seriál)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
Episode 17 (S01E17)
další epizody (19)
2019 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (14)
2018 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Nappeun gajokdeul (TV seriál)
2015 Ach, můj duchu! (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
2014 Ahnaeseukaendeul - barami boonda (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
2013 Ne yiootui anae (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
2010 Yokmangui bolggot (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
Hayeon geojitmal (TV seriál)
2007 Bulryang keoppeul (TV seriál)
1999 Pado (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
1995 Yeo (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
Majimak seungboo (TV seriál)
1993 Pailleos (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce