foto

Julie St. Claire

  • nar. 10.6.1970 (49 let)
    Geneva, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Ritual
2008 Dark World
2005 Wheels on the Bus Video: Mango Helps the Moon Mouse, The
2003 Wheels on the Bus Video: Mango and Papaya's Animal Adventures, The
2002 Stealing Candy
2000 Mrtvý bod
1998 Teror v Limě
1996 She Cried No (TV film)
1994 Útěk z vězení (TV film)
1993 Pěst spravedlnosti
1992 Kořist chameleona
1986 Sid a Nancy

TV seriály

2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvrácená rodina (S05E16)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Mrtvý závod (S04E06)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky