foto

Serenay Sarıkaya

  • nar. 1.7.1991 (27 let)
    Antalya, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 İkimizin Yerine
2013 Behzat Ç. Ankara yaniyor
2008 Plajda
2006 Saskin

TV seriály

2017 Fi (TV seriál)
2013 Medcezir (TV seriál)
2010 Yer Gök Aşk (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Limon Ağacı (TV seriál)
Paramparça Aşklar (TV seriál)
Peri Masalı (TV seriál)

Dokumentární

2017 İklim Meselesi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace