foto

Jude Wright

  • nar. 14.11.1999 (19 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Paddington
Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 The Christmas Candle

TV seriály

2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Labrys (S03E04)
2012 Na věky věků (TV seriál)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
Threesome (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace