foto

Peter Kay

  • nar. 2.7.1973 (45 let)
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Zkáza spolku gentlemanů
2002 Nonstop párty
2001 Dohola
2000 Skvělý časy v podsvětí
1999 Butterfly Collectors (TV film)

TV seriály

2015 Car Share (TV seriál)
Cradle to Grave (TV seriál)
2007 Roary, závodní auto (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Láska a nestvůry (S02E10)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1998 Barking (TV seriál)
City Central (TV seriál)
Comedy Lab (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Car Share (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Car Share (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Comic Relief: Red Nose Day 2011 (TV pořad)
2010 The BRIT Awards 2010 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad) - účinkující
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace