foto

Nikolai Gemel

  • nar. 21.11.1990 (29 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gasmann
2017 Paparazzo
2015 Supersvět
2012 Im Vorübergehen (studentský film)
2011 Nezvěstná (TV film)
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Jaderná havárie: Den první (TV film)

TV seriály

2016 Pregau (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
tschuschen:power (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Freigänger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky