foto

Larry Lieber

  • nar. 26.10.1931 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Thor: Ragnarok - komiks
2015 Ant-Man - komiks
2013 Thor: Temný svět - komiks
2011 Thor - komiks
2010 Iron Man 2 - komiks

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Rocket and Groot (TV seriál)
1994 Iron Man (TV seriál)
1967 Spider-Man (TV seriál)
1966 Captain America (TV seriál)
Hulk (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Mighty Thor (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace