foto

Michael Ray Escamilla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sígři
2015 Divoká dvojka
2014 The Possession of Michael King
Za hranici
2013 A Night in Old Mexico
2011 Orphan Killer, The
2010 Cruzando el límite
2009 Cruzando
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes

TV seriály

2017 Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (E10)
Story of a Scar (E09)
A Long Time Coming (E06)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
The First and Last Ride-Along (S04E02)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kousnutí z lásky (S10E06)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Cruzando

Producentská filmografie

Filmy

2009 Cruzando

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace