foto

Benny Nieves

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Divoká dvojka
2010 Jmenuji se Khan
2009 Poslové spravedlnosti
2008 In Plain View
2007 Prachy mimo zákon
2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2003 Ztracený poklad
2001 'R Xmas
Car Thief and the Hit Man, The
Hit Man and the Investigator, The
Super finta
2000 Úderný Jack
1999 Jako zběsilý
1997 Ďáblův advokát
1996 Vyšší zájem
West New York
1994 Amateur
1992 Mai qi Mankedun
Small Kill
1989 Toxický mstitel 2
Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho
1988 Válka podle Tromy

TV seriály

2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Marius Josipovic (S02E08)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
11 Million Reasons You Can't Go Home Again (S02E06)
další epizody (5)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cizinka (S09E10)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pokušení hazardu (S15E17)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Na nože (S02E22)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
2006 My Boys (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Jen hra (S02E15)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mořský vlk (S01E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
2000 D.C. (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
1997 Oz (TV seriál)
God's Chillin' (S01E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
We Like Mike (S07E20)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace