foto

Jan Šťastný

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Havel
2019 Princezna a půl království (TV film)
2017 Vyrobeno s láskou (TV film)
2015 Domácí péče
2011 Autopohádky
2000 Dům (studentský film)
1999 Otevřené dveře (studentský film)
1996 Sad (studentský film)
1995 Kateřina sama doma (studentský film)
Klaun (studentský film)
Mimochodníci (studentský film)

TV seriály

2020 sKORO NA mizině (TV seriál)
Tresť (E03)
Profík (E02)
Došly prachy (E01)
2019 Hrobári (TV seriál)
Súťaž (E04)
Farkašovej bratranec (E03)
Pohreb baróna Gini (E02)
další epizody (4)
Lajna (TV seriál)
Baráž (S02E08)
Leningrad (S02E07)
Zářez (S02E06)
další epizody (8)
2017 Lajna (TV seriál)
Bůh (S01E08)
Kladno (S01E07)
Krize (S01E06)
další epizody (7)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Inseminátor (E13)
Láska (E12)
Konvoj (E11)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Modrá krev (TV seriál)
Kolowratové (S01E01)

Hudební videoklipy

2002 Tata Bojs - Attention aux hommes (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Dům (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Stylista (TV seriál)
Soutěž modelek (E07)

Fanoušci tvůrce