foto

Sarah Pia Anderson

  • nar. 19.7.1952 (66 let)
    St Albans, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Plastic Man (TV film)
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1985 Pity in History (TV film)
1984 Woman Calling, A (TV film)

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Remix (S01E10)
Taking Care Of Business (S01E05)
Posedlý pomstou (TV seriál)
OPSEC (S02E04)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 3: Day Out of Days (E03)
Berlínská mise (TV seriál)
Svět není černobílý (S02E07)
Odkud vítr vane (S02E06)
Sneaky Pete (TV seriál)
Sam (S01E05)
The Fury (S01E04)
Bosch (TV seriál)
Birdland (S03E06)
El Compadre (S03E04)
Hand of God (TV seriál)
Not Writing A Love Letter (S02E04)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Palimpsest (E06)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Útočiště (E09)
Tohle jsme my (TV seriál)
Poutník Rick (S01E08)
2015 Minority Report (TV seriál)
Malárie (E07)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Ancient, Chinese, Secret (E06)
Hand of God (TV seriál)
He So Loved (S01E04)
2014 Mind Games (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Surprise (S01E02)
Congratulations (S01E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Malý zelený mužík (S03E12)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Hanlivý nápis (S02E02)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Přípitek s olihní (S02E11)
Porušení smlouvy (S02E07)
Sladká svoboda (S02E04)
Veronica Mars (TV seriál)
Univerzální vrstva (S02E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Trampoty se vzorky (S01E11)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Kaneův návrat (S01E06)
Mrtví jako já (TV seriál)
Pořád (S02E14)
Mělčina (S02E04)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Tom Dooley (S05E18)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Unsoiled Sovereignty (S01E05)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
2015 Versailles (TV seriál)
Zrcadlo pro prince (S01E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace