foto

Marjana Spivak

  • nar. 23.3.1985 (33 let)
    Moskva, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Untitled Danny Boyle/Richard Curtis Project
Yaga. Koshmar tyomnogo lesa
2017 Nemilovaní
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
1991 Poka grom ně grjanět

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (7)
2015 Naparnicy (TV seriál)
2013 Syn otca narodov (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Avarija (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace