foto

Werner Senftleben

  • nar. 16.2.1925
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 6.10.2007 (82 let)
    Schildow, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1991 Staatsanwalt hat das Wort - Bis zum bitteren Ende, Der (TV film)
1990 Geschichten einer Nacht (TV film)
1989 Blümchen gießen
Der Staatsanwalt hat das Wort - Geisterfahrer (TV film)
So eine Frau (TV film)
1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)
Der Vogel (TV film)
Zillejören (TV film)
1987 Der Schulweg (TV film)
Der eingebildet Kranke (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort - Sachlich richtigr (TV film)
Ferienheim Bergkristall - Ein Fall für Alois (TV film)
Leo und sein Gartenzaun (TV film)
Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Die betagte Nachtausgabe (TV film)
Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
Und alles wegen Marietta (TV film)
Vom Regen in die Traufe (TV film)
1980 Oben geblieben ist noch keiner
Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Anna und das Familiengespenst (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein reizender Abend (TV film)
Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Menschenhasser, Der (TV film)
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
Ein gemütlicher Abend (TV film)
Fleur Lafontaine
Zwei Betten in der hohen Tatra
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Kneippkur
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Antons liebe Gäste (TV film)
Divoká kachna
Frauen sind Männersache (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Explosion (TV film)
Die Wildente (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Das Wunschkind (TV film)
Die Explosion auf der Maine (TV film)
Orfeus v podsvětí
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Das Geheimnis der Jagdhütte (TV film)
Gemischtes Doppel (TV film)
Nachts sind alle Katzen grau
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
Sonnensucher
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Handelsrisiko (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
Knut Speleman (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1970 Der Sohn des Cotopaxi (TV film)
Rebell im Jägerrock (TV film)
1969 Der Rubin (TV film)
Nachtigallenwald, Der (TV film)
Zwei blaue Augen (TV film)
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort - Am Mozartplatz (TV film)
Die Jagdgesellschaft (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
1965 Antike Münze, Die
Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
Revision (TV film)
Testpersonen (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Das Lied vom Trompeter
Verflixte Bande (TV film)
1963 Die letzte Chance (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Jupitersinfonie (TV film)
1962 Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
Herbstrauch (TV film)
Umělcem s překážkami
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Blaulicht - Gardez! (TV film)
Fremde, Der
Honba za botou
Küßchen und der General
Liebe und der Co-Pilot, Die
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
Blaulicht - Kippentütchen (TV film)
Blaulicht - Splitter (TV film)
Blaulicht - Waggon 27-14-44 G (TV film)
Lidé s křídly
Mlčící hvězda
Signal in der Nacht
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Blaulicht - Tunnel an der Grenze (TV film)
Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
Im Sonderauftrag
Senta auf Abwegen
Tanja
Těžká zkouška
Zmatky lásky
1958 Der Prozeß wird vertagt
Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
1957 Klamání až do soudného dne
Schlösser und Katen
Vinen či nevinen
1956 Ďábelský kruh
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy

TV seriály

2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1991 Feuerwache 09 (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Fridolin (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky