foto

Klaus-Jürgen Steinmann

  • nar. 7.8.1941 (77 let)
    Landsberg an der Warthe (Gorzów Wielkopolski), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Pád Třetí říše
2003 Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
Údolí stínů
1998 Kommissare Südwest - Der Neue (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1996 Amerika (TV film)
Ein Bernhardiner namens Möpschen
1995 Straßen von Berlin - Babuschka, Die (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
1993 Nevinný
Tak daleko, tak blízko!
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Geschichten einer Nacht (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
Grüne Hochzeit
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Geburtstagsüberraschungen (TV film)
Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Alles umsonst, Der (TV film)
1987 V kruhu (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Jan auf der Zille
1985 Gaukelbrüder (TV film)
1984 Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 So wie du lebst (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachtpartie (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
Radiokiller (TV film)
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Waldidyll (TV film)
Der zweite Mann (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Alle meine Kinder (TV film)
Aschenbrödel (TV film)
Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Bittere Pillen (TV film)
Die Richterin (TV film)
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Jakub lhář
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Die klugen Dinge (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
Zement (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Bettina von Arnim
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
Kalkutta, 4. Mai (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)

TV seriály

2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Falešní policisté (S01E07)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Mensch, Oma! (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace