foto

Christer Nilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Šimon a duby
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2006 Offside
2005 Game Over
2003 Detaljer
Hubená Sussie
2002 Bäst i Sverige!
2000 Nová země
1998 Den 8:e sången
1996 Rusar i hans famn
1995 Nadja
Sommaren
1993 En dag på stranden
Tala! Det är så mörkt

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
1968-1969 (E02)
další epizody (4)
2005 Saltön (TV seriál)
2003 Solisterna (TV seriál)

Dokumentární

2004 Repetitioner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky